Lomailua ja tokottelua

By , 1.5.2011 20.55

Pääsiäisen jälkeisellä viikoilla lomailtiin ilman koiria Pärnussa ja koirat olivat hoidossa tai oikeastaan hoitaja asui meillä loman ajan koirien kanssa. Viikko vierähti treenitaukoakin ja vappupäivänä sitten palautettiin hieman tokojuttuja mieleen. :) Treenattiin seuraamista, estehyppyä, jäävistä maahanmenoa. Palkkasin pelkästään lelulla, joko pallolla tai repimislelulla, riippuen liikkeestä. Aune on opetettu seuraamaan imuttamalla, mutta siitä kädenseuraamisesta on ollut hankalaa päästä eroon. Nyt sitten yritän tuolla lelupalkalla päästä siihen, ettei Aune enää katsoisi mun kättä. Ja se näköjään toimii, koska nyt katsekontakti oli minussa eikä kädessä. :) Ollaan menossa möllitokokokeeseen, ja siellä seuraaminen on hihnassa. Me ollaan pääosin treenattu ilman hihnaa, koska se on itselleni helpompaa, joten tuli nyt treenattua seuraamista hihnassa myös.

Lyhyt kooste treeneistä:
[youtube]w89IBfrSwKk[/youtube]

Nyt onkin sitten levätty ja ensi viikolla onkin sitten kiireinen treeni- ja kisaviikko. KAT:n ulkotreenit alkaa ja myös Iitukin pääsee taas ohjattuun ryhmätreeniin mukaan, koska olen ilmoittanut sen KAT:n kontaktikurssille joka kestää toukokuun ajan. Itse myös koulutan toukokuun ajan KAT:n kisatasoryhmää.

Viikonloppuna sitten taas kisataan, perjantaina BAT:n kisoissa ja sunnuntaina JAU:n kisoissa.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy