Janakkalan agikisat 24.4.2011, tuloksina 5 ja 10

By , 25.4.2011 23.28

Sunnuntaiaamuna suuntasimme Aunen kanssa Janakkalaan kisaamaan parin agiradan verran. Ykkösille olisi ollut myös hyppäri tarjolla, mutta koska Aunella on jo hyppyradalta LUVA-nolla niin ilmoittauduttiin vain agiradoille.

Ekalla agiradalla kaikki meni hyvin lukuunottamatta viimeistä estettä, josta kielto. Varmistelin kait liikaa tokavikan esteen puomin kontaktia, ehkä takaraivossa oli se yksi vitostulos jolloin puomi myös oli tokavika este ja siitä alastulolta vitonen kun hosuin. Aune näkee putken suun ja kun lähdetään puomilta niin suntaa kohti putkea. Aune osaa parhaiten kontaktit kun juoksen ohitse, joten jälkiviisaana voin miettiä että miksi en tehnyt niin vaan jäin itse taakse. Tai miksen mennyt puomin toista puolta koska siellä puolella ei ollut muita esteitä. Lähtötilanteessa myös jouduin pariin kertaan palauttamaan istumaan kun nousi seisomaan. Tähän voi vaikuttaa kyllä sekin, että jotenkin en ollut ajatellut että heti tutustumisen jälkeen alkaa (vaan kuvittelin että välissä on palkintojenjakoa tms. muuta), ja me startattiin neljäntenä. Jouduin hakemaan Aunen vauhdilla tutustumisen jälkeen ja suoraan starttiin. Noh, ekalta radalta siis 5, -7,60, sijoitus 6./31.

Tokalla agiradalla olin ottanut Aunen jo tutustumisen ajaksi valmiiksi radan lähelle, ja lähtökin oli parempi, Aune pysyi koko ajan istumassa. Puomin alastulokontaktilla Aune jäi ensin liian ylös, sitten yritin valssia ennen keinua, mutta en ehtinyt ihan sinne minne kuvittelin joten siitä rima alas. Järkevämpää olisi ollut leikata ennen keinua tai vaihtaa puolta esim. vasta keinun jälkeen. Kepeille tultiin pahasta kulmasta vauhdilla, joten Aune ei ehtinyt oikein kunnolla kääntymään ekaan väliin, sai kuitenkin itsensä ekaan väliin mutta sen jälkeen menee kaksi väliä kerralla. Otin kepit uusiksi. Oli kiva kun sai radat videolle, koska itse en ehtinyt radalla näkemään mitä kepeillä tapahtui, mutta tämä näkyi sitten hyvin videolta. Tokalta radalta 10, aika -4,52, sijoitus 20./28.

Uusia kisailmoja laitettu, jospa se viimeinen LUVA-nolla sieltä jossain vaiheessa tulee. On se ainakin lähellä ollut jo monesti. :D

Kisavideo:
[youtube]y_et6amxkKE[/youtube]

Treenattavia asioita:
- puomin/A:n alastulokontaktipinnalle irtoaminen kun jään itse taakse (lisää treeniä)
- takaaleikkaus keinulle, ja puolen vaihto keinun jälkeen (näitä ei olla pitkään aikaan tehty, joten hyvä olisi kokeilla vaihteeksi näitäkin)
- valssi (helposti valuu kun itse alan peruutella enkä liiku oikeaan suuntaan)

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy