Tokoa ja kontaktia

By , 4.5.2011 10.54

Tiistaina olimme Aunen kanssa treenaamassa tokoa Vantaalla treeniporukan kesken. Treeniporukalla ei ole varsinaista nimettyä kouluttajaa kun kyse ei ole ohjatusta kurssista tms., neuvoja voi kysellä muilta. Itselleni toko on vieläkin aika uusi juttu, joten neuvot on olleetkin tarpeen. Paikalla oli tällä kertaa 5 koiraa.

Alkuun tehtiin paikallamakuu (ehkä yli 2 min.?). Itse paikallamakuu meni tosi hyvin, mutta Aune on nyt pari kertaa noussut ihan loppuvaiheessa istumaan kun olen palannut sen luokse. Tuota paluuta pitää treenata ja vapautan sen aina maasta, en ota perusasentoon. Aune alkaa helposti ennakoida asioita, joten olen pyrkinyt siihen että en ota perusasentoja liikkeiden loppuun. Treenattiin myös muita ALO-asioita, kun ollaan menossa möllitokokeisiin. :) Tällä kertaa jäävistä seisomista, luoksetuloa ja seuraamista hihnassa. Jäävistä seisomisen Aune on oppinut ensin, mutta nyt kun talven aikana hallissa on treenattu paljon maahanmenoa, niin helposti menee maahan. Ilmoitin Aunen kesäkuussa myös virallisiin tokokokeisiin, joten nyt treenataan tokoakin ahkerasti ennen kokeita.

Kotipihalla tein vielä Iitulle alastulokontaktitreeniä kontaktilauta portailla. Kontaktilauta on siis 100×30 cm lauta, jossa mattopinta. Vastaa leveysmitaltaan puomin alastulokontaktia. Treenattiin oikean paikan hakemista, käytin naksutinta oikean paikan merkkaamisen ja palkkana nami ja lelu. Hyvin se kyllä keskittyi ja yritti miettiä, ja välillä haki paikan jo tosi hyvin.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy