Sieltä se viimeinen nolla tuli… ja siirto kakkosluokkaan. :)

By , 23.5.2011 23.18

Sunnuntaina 22.5. suuntasimme Aunen kanssa Espooseen Salosen Martin radoille. Vihdissä edellisviikolla Salosen radat olivatkin melkoisen haastavia 1-luokan radoiksi, joten mielenkiinnolla odotin mitä tuleman pitää. Ensimmäinen agirata olikin haastava, ja mutkaputken jälkeen en ehtinyt ohjaamaan pakkovalssia ja 4. hypyltä kielto. Hylky taisi tulla esteeltä 6. putken väärästä päästä… Itselläni oli tunne että olin koko ajan jäljessä ja yritin huitoa takaa parhaani mukaan. Irtoamistreenit on myös alkaneet näkyä kisaradoillakin, ja Aune haki hyvin esteitä vaikka olin takana.

 

Toinen agirata olikin sitten vähän suoraviivaisempi, ja siitä teimmekin nollan, ajalla -11,21 luokkavoitto, SERT ja siirto kakkosluokkaan! :) Aika mahtava fiilis, niiden kaikkien vitostulosten jälkeen. :) Aune pääsi vielä Keiko-kelpien kanssa jokeen vähän uimaan, mikä olikin varmaan sen mielestä paras palkinto kuuman kisapäivän jälkeen.

Kisavideo Espoo 22.5.2011

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy