Stadi Games 28.-29.5.

By , 1.6.2011 0.25

Olin ilmoittanut Aunen Stadi Games -viikonloppuna 4 starttiin. SG:ssä on Vuoden Tulokas -kisa, johon saa osallistua kaikki tänä vuonna 1-luokassa kisanneet vaikka olisikin jo noussut 2- tai 3-luokkaan. VT-kisa käydään 1-luokan radoilla, ja muut osallistuvat kisan ulkopuolisina epävirallisesti. Startattiin maxi1-luokan viimeisinä ja tehtiinkin agiradalta 0 ja voitettiin luokka ajalla -10,62 (osallistujia 37). Kisavideo oheisessa linkissä. Hyppärillä ei sitten mennytkään niin hyvin, hylky esteeltä (putki) kaksi. ;D Sijoituin väärin alussa ja Aune pääsi livahtamaan selän takaa putken väärään päähän.

Kisavideo 28.5.2011 Vuoden Tulokas -kisa

Sitten ykkösluokkien jälkeen olikin meidän ekojen kakkosluokan starttien vuoro. Ensin MM-tuomarin hyppyradalle, joka olikin melkoista pyöritystä, radalta hylky. Sen jälkeen Lahikaisen agilityrata oli sujuvampaa menoa, vaikka siinäkin hylättiin mutta radalta jäi ihan mukava fiilis.

Sunnuntaina jatkettiin kakkosten radoilla, ensin Herralan agilityrata. Menin vähän “helppoon” tällä kertaa, keskityin tutustumisissa hankaliin kohtiin, ja en ollenkaan tajunnut kiinnittää huomiota siihen, että A-hyppy-putki -linjassa kun olen vasemmalla puolella niin kun jäin jälkeen, vedin Aunen myös väärään päähän putkea. Tajusin tämän vasta radalla, mutta jatkettiin sitten siitä niin kuin virhettä ei olisi tapahtunutkaan. Muuten oli hyvä rata. Sen jälkeen Lahikaisen hyppyradalle, ja se oli minusta sujuva, yksi rima tuli alas kun lähdin juoksemaan jo toiselle hypylle, mutta ajalla -5,18 vitostuloksella kuitenkin sijoitus 2./12.

Kisavideo 29.5.2011 agi + hyppy

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy