Helatorstain hulinoita… ja eka 2-luokan LUVA-nolla! :)

By , 3.6.2011 0.49

Helatorstaina aamusta suuntasimme Espooseen katsomaan alokasluokan tokokokeita, koska siellä oli sama tuomari kuin kokeessa johon olen Aunen ilmoittanut. Olin ilmoittautunut pariin starttiin HSKH:n agikisoihin, joten alokasluokan jälkeen kurvasimme Ojankoon. Ensimmäisenä Viitaniemen hyppäri. Alku oli haastava, koska koiran sai helposti 2-hypyn takana olleeseen putkeen. Aune kääntyy kuitenkin tuollaisissa mun liikkeen mukana, ja sain sen tosi hyvin kääntymään siitä kepeille. Radalla kuitenkin Aune ehti kerran pyörähtää ympäri ja suoran putken jälkeen olin todella myöhässä, mutta siitäkin sain sen vielä oikealle esteelle. Rata ei sinänsä tuntunut kovin sujuvalta, koska olin jäljessä yms. Aune ei tiennyt aina mihin jatketaan, mutta yllätykseksi radalta ei ollut kuitenkaan tullut virheitä. Ajalla -6,31 olimme maxi2-luokassa sijalla 4./29, ja se riitti siis LUVA-nollaan (5 sai LUVA:n). Nollatili kakkosissa siis avattu. :)

Kisavideo 2.6.2011 hyppy

Agiradalla sitten alku, jonka olen jo monta kertaa onnistunut sössimään. Eli 1-hypyn jälkeen väärään päähän mutkaputkeen. Täytyy vähän pohtia mitä teen ja sijoitunko jotenkin väärin, vai johtuuko se ohjaavista käsistä. Tältä radalta siis hylky toiselta esteeltä, mutta jatkettiin iloisesti loppuun asti. ;D

Nyt Aune on kisatauolla kolmisen viikkoa, ohjelmassa on tokoa, fyssarikäynti, hiotaan myös kontakteja. Juhannuskisoissa sitten taas kisakentille. :)

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy