Kelpo Cowboyt voittoon – jiihaa!

By , 5.6.2011 0.51

Lauantaiaamuna 4.6. stetsoni päähän ja kohti Hyvinkäätä – Roturaceen! Saatiin joukkue kasaan, tällä kertaa Kelpo Cowboyt -nimellä. Joukkueessa Aunen pentuesisarukset Rico ja Tupu ja vahvistuksena Lasse-kelpie. Paikanpäällä kelpieiden iloinen kohtaaminen, muutaman tunnin odotusta ja sitten eikun radalle. Midiluokassa joukkueita oli 33. Lasse veti joukkueen nopeimman ajan 7,36, sitten Aune 7,54 ja Rico 7,68, Tupun aika oli 8 ja rapiat. Joukkueen tulos on kahden koiran tulos, paras ja huonoin tulos tiputetaan pois, eli Aunen + Ricon tulokset yhteenlaskettuina 15,22, joka riitti luokan voittoon! Jiiihaa! Kivaa oli myös se kun joukkuetoverit pääsivät kuuman päivän päätteeksi uimaan ja rallittelemaan keskenään. Illalla kotona oli väsynyt keepie.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy