Toko-SM:ssä

By , 14.6.2011 0.06

Olimme Aunen kanssa Mäntsälän koirakerhon Toko-joukkueessa varakoirakkona, ja pari päivää ennen SM-koetta sainkin tiedon että meitä tarvittaisiin joukkueeseen. Lauantaina 11.6. suuntasimmekin sitten Klaukkalaan, asteita varmaan +30 varjossa. Alo-luokat olivat hiekkakentällä, jossa oli samanaikaisesti 4 ALO-luokan kehää sekä vähän kauempana AVO-kehät. Jokaisessa kehässä tehtiin 2 liikettä ja siitä suoraan kirmattiin seuraavaan kehään jossa jo meitä odoteltiin. Liikkeet menivät aika lailla samalla lailla kuin tiistaina ekat kokeet, jännitystä ei ollut niin paljoa koska tiesin mitä voidaan mistäkin saada. Paras liike oli tällä kertaa estehyppy 9½, joka menikin nappiin. Jäävistä maahanmeno meni nollaksi liiallisen avunkäytön takia.

MKK:n joukkueen sijoitus oli 17./69. ja pisteitä tuli 576,92 p.

Aunen yhteispisteet 125 (ALO3-tulos) ja liikkeittäin:

- Luoksepäästävyys: 9 (höpötin koiralle josta vähennettiin piste… ;D)
- Paikalla makaaminen: 7 (itse liike todella hyvä, mutta tässäkin sattui kommelluksia ja yksi koira karkasi ennen liikettä, jolloin Aune ehti mennä jo maahan, siitä pistevähennys, sekä sivulletuloon ei noussut, joten siitä myös vähennettiin)
- Seuraaminen kytkettynä: 6
- Seuraaminen taluttimetta: 5
- Liikkeestä maahanmeno: 0
- Luoksetulo: 7,5
- Liikkeestä seisominen: 7
- Estehyppy 9,5
- Kokonaisvaikutus 7,5

Nyt treenataan tuo seuraaminen kuntoon ja hiotaan muita liikkeitä ja seuraaviin TOKO-kokeisiin olisi tarkoitus mennä elokuun lopulla ja syyskuun puolivälin jälkeen.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy