Agirodussa Aunelle SERT -> kolmosiin! :)

By , 26.7.2011 21.37

Heti kesäloman aluksi otimme suunnaksi Lappeenrannan, jossa kisattiin tänä vuonna Agirodun merkeissä 8.-10.7.2011. Aune oli ilmoitettu perjantain agiradalle, lauantain 2 agiradalle sekä sunnuntaina joukkuekisaan kelpiejoukkueeseen sekä Open Class -radalle. Iitu oli staffijoukkueessa varakoirana. Kisasää oli paahtavan kuuma (varjossa varmaan yli 30). Ollaan oltu useana vuonna peräkkäin Agirodussa staffijoukkueen voimin, tänä vuonna meillä oli ekaa kertaa kelpiejoukkue Kelpo Perhe ilmoitettu. Joukkueessa kirmasi Aunen lisäksi Aunen isä Ykä, emä Iita sekä veli Rico. :)

Perjantain agirata hyllytettiin melko lopussa, kun yritin ehtiä tekemään takaakiertoa ja en ohjannut kunnolla yhtä hyppyä. Rata oli muutoin sujuvaa menoa.

Lauantaina startattiin aamulla klo 8 agiradalla. Siltä radalta saatiin LUVA-nolla joka oli meidän 3. LUVA, joten Aune siirtyi kolmosluokkaan. Jippii!

Kisavideo 9.7.2011 nollarata:

Päästiin tuon nollaradan ansiosta myös iltapäivän Finnish Avo SM -finaaliin, josta ei tullut muuta kuin kisakokemusta. :) Illalla myös startattiin ensimmäistä kertaa 3-luokassa, ranskalaistuomarin radalla KV-kisassa. Radalta kuitenkin hylky, mutta ihan hyvä fiilis tästä ekasta 3-luokan radasta jäi, sain otettua kontaktit kunnolla ja keppien haastava lähetys meni nappiin. :)

Sunnuntaina sitten olikin epävirallisten kisojen vuoro. Iitu pääsikin varalta starttaamaan staffijoukkueeseen. Kävin medien joukkuekisaradan tutustumisen jälkeen nopeasti tutustumassa maxien Open Class -rataan, ja sen jälkeen heti staffien joukkueradalle. Sen jälkeen sitten koiran vaihto ja odottelemaan pääsyä Open Class -radalle. Iltapäivällä oli vielä maxikisaavien joukkuekisat. Vilskettä piisasi, mutta hauskaa oli ja eiköhän me mennä ensi vuonna taas uudelleen. :)

Nyt sitten kesälomailu jatkuu, ja startataan seuraavan kerran agikisoissa 30.-31.7. Janakkalassa.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy