Janakkalan kisoissa 30.-31.7.2011

By , 5.8.2011 22.28

Lauantaina 30.7. ensin Iitun kanssa starttaamaan, hyvin meni kepeille asti. Kepeiltä ensin kielto, sitten 5. Otin kepit kokonaan uudelleen. Keinun jälkeisen hypyn rima tuli alas. Puomi meni hyvin, mutta 2on-2off -paikka oli epäselvä, istui liian ylhäällä. Odotin että tulee alas asti. Lopputuloksena ratavirheet 15 + yliaikaa keppien ja puomin takia.

Iitun kisavideo:

Iitun radan jälkeen sama rata Aunen kanssa. Muutoin rata oli ihan mallikas, mutta yhden ennakoivan valssin kanssa en ollut tarkkana ja pääsi livahtamaan selän takaa puomille, kun oli tarkoitus mennä puomin alla olevaan putkeen. Tuloksena siis HYL.

Aunen kisavideo:

Toka rata ei ollut niin sujuva kuin tuo ensimmäinen, ja siitäkin tuli hylky.

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy