Tokon rotumestiksissä 1.10.2011

By , 1.10.2011 19.58

Bortsujen ja kelpieiden tokon rotumestaruuksista kisattiin 1.10.2011 Hyvinkäällä SPL-Itun nurmikentällä. ALO-luokalla tuomarina Hannele Pörsti.

Aunen pisteet:

- luoksepäästävyys 10
- paikallamakuu 10 (tähän erityisen tyytyväinen kun ihan vieressä oli toinen kehä jossa oli samaan aikaan menossa EVL-luokan luoksetulot, hieno Aune <3)
- seuraaminen kytkettynä 6,5
- seuraaminen taluttimetta 7
- maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 (jäi seisomaan, annoin tuplakäskyn ja käsiavun)
- luoksetulo 9 (jarrut ei märällä nurmella täysin pelanneet kun tuli niin lujaa, muuten hyvä)
- seisominen seuraamisen yhteydessä 8 (itse liike hyvä, mutta lopun perusasentoon pompulla)
- estehyppy 0
- kokonaisvaikutus 7

Yhteensä 141 pistettä, ALO2-tulos.

Tuo estehypyn nolla meni mun mokailun piikkiin. Oltiin jo alun perusasennossa, sitten päätinkin että mennäämpä vielä lähemmäksi hyppyä, siinä vaiheessa Aune luuli että liike alkoi, alkoi mennä hyppyä kohti. Sain sen takaisin, mutta sitten Este-käskystä meni seisomaan hypyn eteen. Ja kun ei taas itsellä välähtänyt että olisin voinut vielä korjata tilannetta tuplakäskyllä, vaan sen sijaan otin sen alusta eli takaisin sivulle, joten koko liike nollaksi… No taas oppi uutta. :)

Nyt treenataan jääviin varmuutta ja koeilmoittautumisia en ole laittanutkaan. Tulevat kisasuunnitelmat on auki, saattaa olla että kisataan vasta ensi keväänä seuraavan kerran, joko vielä ALO-luokassa koularia tavoitellen tai sitten siirrytään jo avoimeen luokkaan kun se ALO1-tulos jo löytyy. Saas nähdä. :)

 

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy