Vuosi vaihtuu

By , 31.12.2011 12.39

Näin vuoden viimeisenä päivänä voi katsella taaksepäin mennyttä vuotta ja pohtia tulevaa. Tämä vuosi on ollut onnistunut kisarintamalla, Aune nousi agilityssa 1-luokasta 3-luokkaan, ja Tokossa ALO1-tulos oikeuttaa siirtymään avoimeen luokkaan.

Kolmosluokassa ehdittiin kisata jonkin verran, yhtään 0-tulosta ei vielä ole, viisi 5-tulosta, pari 10-tulosta ja loput hylkyjä. Ensi vuonna jatkuu siis SM-nollien metsästys. :) Tokossa pääsimme HSKH:n AVO/VOI-kurssille, joka alkaakin heti vuoden alusta uudessa Ojangon hallissa. Ihan mukava päästä taas tokoilemaankin, ja varmasti saa uusia näkemyksiä myös omaan treeniinkin. :) Syksyn jälkeen ollaan pidetty tokosta taukoa ja agiakin treenattu varsin maltillisesti, kerran viikossa. Vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus taas aktivoitua enemmän treenirintamallakin.

Aunella oli MH-testiin paikka, mutta se ehti aloittaa juoksut ennen testipäivää. Ensi vuodelle yritetään paikkaa uudelleen.

Ensi vuoden suunnitelmia ja ajatuksia:

- agility: Aunen kanssa kerätä SM-nollat kasaan ja osallistua SM-kisoihin, myös Iitun kanssa olisi tarkoitus startata myöhemmin keväällä/kesällä
- toko: AVO1-tulos, mahdollisesti TK2 (jos koulutustunnusta haetaan)
- myös paimennusta pyritään jatkamaan, ja syksyllä on myös paimennusleiri tiedossa
- MH-testi / luonnetesti
- BH-koe

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy