Toko-kokeessa 5.5.2012

By , 5.5.2012 18.38

Pähkäilyn jälkeen mietin että jos kuitenkin mentäisiin vielä ALO-luokkaan, vaikka meillä se luokkasiirtoon tarvittava ALO1-tulos sieltä jo onkin. Ilmoittauduin keväällä 5.5. tokokokeeseen, silloin tuntui että kyllähän tässä vielä ihan riittävästi on aikaa hioa suorituksia kuntoon… Koepäivän lähestyessä tuntui että on vielä monia asioita vahvistamatta. Noh, mulla ei oikein luonne anna myöten perua maksettua ilmoittautumisia ilman hyvää syytä, joten ajattelin että no mennään tekemään maksettu harjoitus ja katsotaan missä tällä hetkellä mennään.

Tuloksena 137,5 pistettä ja ALO3-tulos. Tuomarina Harri Laisi.

Luoksepäästävyys 10

Paikallamakuu 7
Melkein paikkamakuun alussa vierestä lähti uros liehittelemään Aunea, ja alkuun Aune yritti silti vaan maata sitkeästi paikoillaan, mutta sitten koira taisi käydä liian tuttavalliseksi ja Aune nousi ja tuli mun luokse. Oltiin viimeisessä paikkamakuuryhmässä, joten ei ollut mahdollisuutta enää uusia suoritusta. Tuomari sanoi kuitenkin että Aunen olemuksesta näki että se olisi kyllä pysynyt paikoillaan ilman tuota tapahtumaa, joten antoi meille 7 (pieni vähennys siitä kun meni tokalla käskyllä vasta maahan).

Seuraaminen kytkettynä 7, taluttimetta 6
Kummassakin seuraamisessa kun siirryttiin juoksuun, pakka ei pysynyt kasassa, liikuinkohan mä liian vauhdilla tms. kun Aune innostui ja alkoi hyppiä. Sitä täytyy varmistaa, lisäksi pisteitä ropisi kun pysähtyessä perusasentoja jäi puuttumaan. Muutoin olin tyytyväinen seuraamisiin.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0
Jäi seisomaan, seisominen on nyt se vahvin. Täytyy treenata nyt jäävien erotteluja.

Luoksetulo 9,5
Aunen bravuuri. ;D Tulee eteen vauhdilla, pieni vähennys taisi tulla vinosta perusasennosta lopussa.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Ihan ok, lopun perusasento jäi puuttumaan.

Estehyppy 7
Tää oli jännä, sanoin käskyn, lähti sivulta mutta jäi seisomaan mun eteen ja katsoi mua, ja kun annoin uuden käskyn, meni hitaasti ja hyppäsi ja seisoi. Tätä täytyy pohtia, olisiko kyse etäisyydestä tms. teenkö mä esim treenatessa eri etäisyydeltä? Samoin kävi myös viime kokeessa syksyllä. Silloin tosin en antanut tuplakäskyä ja koko liike nollautui. Treeneissä tämä on myös yksi Aunen bravuureista, vauhdilla mennään. :)

Kokonaisvaikutus 8

Aika lailla nämä yksittäisliikkeet menivät niin kuin ajattelin ennalta, hyppyä lukuunottamatta. Vielä pitää hioa liikkeiden osioita kuntoon, ja jäävien erottelua vahvistaa. Jostain syystä tokokokeet on olleet musta tosi jännittäviä, vaikka kisakokemusta on agilitysta ja paljon keilauksestakin. Olisinkohan mä jo viimein päässyt tokokoejännityksestä eroon, kun tänään oli jotenkin tosi rauhallinen olo? Tietysti ihan pientä jännitystä oli ja sehän on hyvästä, musta kehässä oli ihan kivaa olla ja tehdä koiran kanssa. :)

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy