Riihimäen kisat 10.4. -> 2 LUVA-nollaa :)

By , 11.4.2011 0.29

Kisasimme Aunen kanssa 10.4. Riihimäellä, tuomarina Anne Viitanen. Ensin oli agirata, joka meni sujuvasti, tosin kepeille vienti olisi voinut olla parempi ja ohjaus muurin jälkeen selkeämpi. Aunehan kääntyi muurin jälkeen oikealle kohti putkea, mutta sain pyörähdyksen jälkeen sen käännettyä vielä vasemmalle. :) Puomin kontaktilla meni myös aikaa, kun Aune hidasti ennen loppua ja odotin että on 2 tassua maassa. Tällä radalla 0-tulos ja sijoitus 4. Meidän eka nolla, vihdoinkin, JEE! :)

Sitten hyppyradalle lähdettiin hyvällä fiiliksellä, ja se oli minusta ihan sujuvaa myöskin. Putkea edellä olevan hypyn tiukka takaaleikkuas kääntää Aunen melkein ohi putkesta, mutta sain vielä pelastettua senkin. Myös lopussa yksi piiiiitkä kaarros, mutta 0-tulos hyppäriltä. :) Ja nyt sitten metsästämään sitä viimeistä LUVA-nollaa… :)

[youtube]c67HpSSAj34[/youtube]

Leave a Reply

Panorama Theme by Themocracy